Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De nieuwe solidariteit: Zet-je naar werk

27 februari om 20:00

Gratis
Wat kan er allemaal als je aan het werk wilt komen en daar extra ondersteuning bij nodig hebt? Met o.a. demissionair minister Carola Schouten.

Wie ondersteuning nodig heeft om aan het werk te gaan én te blijven, kan tegenwoordig rekenen op veel verschillende tools. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid voor jobcoaching, loonkostensubsidie en andere ondersteuning. Deze en andere tools zijn de afgelopen tijd verbeterd met het Breed Offensief.

In dit programma leggen we uit waarom en hoe de maatregelen er zijn gekomen, wat ze inhouden en hoe ze kunnen helpen. Na een introductie met demissionair minister Carola Schouten – die het wetsvoorstel voor het Breed Offensief deed – gaan we in gesprek met gemeenten, werkgevers, jobcoaches en mensen die zelf ondersteuning nodig hebben.

Hoe komen werkzoekenden en werkgevers te weten welke werkvoorzieningen zij kunnen krijgen? Wat kunnen werkgevers zelf ondernemen om mensen echte kansen te bieden? Welke voordelen zien mensen die zelf ondersteuning nodig hebben? Kortom: wat kan er allemaal als je aan het werk wilt komen?

Dit programma is zowel fysiek als live online te volgen.

Kies bij jouw reservering tussen een fysieke plek in de zaal of een online livecast reservering:

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord Holland 1019 HC
+ Google Maps
Telefoon
0206246380
Bekijk de site van Locatie
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.