Zoek je (ander) werk?

Wij zijn er om jou te helpen een baan te vinden die echt bij jou past

Samen met de coaches van ons werknemersteam (Regionaal Mobiliteitsteam, RMT) ontdek je jouw sterke punten en wat je nodig hebt om vooruit te komen. Heb je interesse in logistiek en transport, technisch werk, verzorging, creatieve sectoren, actieve beroepen, administratief werk, sportieve uitdagingen, de IT, of iets anders? Onze coaches zijn er om jou op weg te helpen.

Heb je niet de ‘juiste papieren’? Geen zorgen, we bieden diverse mogelijkheden, van leren op je werk tot omscholing en meer.

Werk je al in een sector die bij je past, maar wil je groeien in je werk en carrière? En weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? We helpen je graag de juiste stappen te zetten.

Kortom: je bent bij ons altijd aan het juiste adres als het om werk gaat! Want het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam bestaat uit alle organisaties op het gebied van werken en leren. We zijn er voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk, dus ook voor jou.

En: als je tegen problemen aanloopt zoals vaak ziek zijn, of moeite hebben met het behouden van een baan, maak je geen zorgen. We denken met je mee en bieden eenvoudige oplossingen om jou verder te helpen. Onze dienstverlening is bovendien helemaal gratis.

Wij helpen je gratis met vragen over:

Edward op weg naar werk

Edward (foto hierboven) kreeg zijn ontslag, maar ging niet bij de pakken neerzitten. Hij is nu touringcar chauffeur.

Neem contact op

Neem contact op

Bel mij terug

Hoe kunnen we jou helpen?

Samen vinden we het antwoord op jouw vragen over werk

Ik wil ontdekken wat het beste past bij mijn talenten en karakter

Word je contract niet verlengd of dreig je ontslagen te worden? Bij het Regionaal werkcentrum helpen we je ontdekken wat jij kunt en wilt. Samen komen we erachter welke mogelijkheden beter bij jouw talenten en interesses passen, zodat je weer met plezier aan het werk kunt gaan. Onze begeleiding en adviezen zijn erop gericht om jouw kwaliteiten, motivatie en behoeften te verhelderen, waardoor je de stap naar nieuw werkgeluk kunt maken.

Maak een afspraak, je zit nergens aan vast

Van post sorteren naar metaal bewerken

Jeffrey: “Loopbaancoach Caroline dacht echt met me mee, zij was het die me vertelde over een open dag van de bouw. Toen ik twee metalen buizen mocht lassen was ik verkocht. Dat ik niet de juiste opleiding had was geen probleem. ‘Je hebt er gevoel voor’, zei die lasser, ‘Dat is het belangrijkste.’ Ik leer nu terwijl ik werk en straks heb ik mijn diploma metaalbewerking.”

Ik zoek een opleiding om straks beter werk te krijgen

Wil je ook ontdekken wat je nog meer kan? Nieuwe dingen leren of nóg beter worden in wat je al kan? Bij het Regionaal Werkcentrum helpen we je bij het vinden van werk dat bij jouw talenten past. En als je daar nog een extra cursus of training voor moet doen, helpen we je daar ook mee. Zo vergroot je je kans op (ander) werk.

Neem contact op

Hoe wordt mijn sollicitatie beter?

Ben je aan het solliciteren maar gaat het niet zo goed? Is het lang geleden dat je voor het laatst gesolliciteerd hebt? Of ben je net klaar met je studie en is solliciteren nieuw voor je? We helpen je graag! Wij geven je tips om jouw cv te verbeteren en helpen je met het voorbereiden op je sollicitatiegesprek. Samen zorgen we ervoor dat je met zelfvertrouwen op sollicitatie gaat en dat jouw zoektocht naar werk soepel verloopt.

Neem contact op

Als mijn functie straks niet meer bestaat, wat moet ik dan doen?

Ben je in loondienst en bestaat jouw functie straks misschien niet meer? Onze loopbaancoach kijkt samen met jou naar nieuwe kansen op een baan. Bij je huidige werk of ergens anders. We helpen je met jouw cv. We kijken of je misschien een opleiding kunt volgen. En we zoeken samen met jou naar ander werk.

Neem contact op

Ik wil ontdekken welke nieuwe baankansen er voor mij zijn.

Ben je ontslagen en zoek je een nieuwe kans op ander werk? Bij het Regionaal Werkcentrum kunnen we je begeleiden bij het ontdekken wat jij kunt en wilt. We helpen je om je mogelijkheden te ontdekken en welke nieuwe kansen op werk er voor jou zijn. Samen zorgen we ervoor dat je met vertrouwen een nieuwe start kunt maken. Zodat je de stap naar nieuw werkgeluk kunt maken.

Lees en bekijk het verhaal van Edward Soria.

Neem contact op

Ik zoek een baan waarbij ik genoeg tijd overhoud voor thuis

Wil je je tijd beter leren verdelen tussen werk en thuis? Wij helpen je ontdekken hoe je dat kunt aanpakken. We begeleiden en ondersteunen jou om jouw werktijd en thuistijd in evenwicht te brengen. Zodat je meer rust en plezier kunt ervaren. Thuis én op je werk!

Neem contact op

Ook zzp’ers kunnen bij ons terecht voor ondersteuning!

Heb je als zelfstandig ondernemer minder werk gekregen, is de vraag van opdrachtgevers veranderd, of is er geen vraag meer naar jouw aanbod? Denk je na over je toekomst: verder ondernemen, een baan in loondienst, of wellicht beide? Wij staan klaar om je te begeleiden in het kijken naar de mogelijkheden.

Ons team biedt advies en ondersteuning om samen een oplossing op maat te vinden. Denk hierbij aan:

 • Kijken wat er mogelijk is op de arbeidsmarkt of in ondernemerschap.
 • Mogelijke begeleiding naar nieuwe kansen in veelbelovende sectoren.
 • Omscholing of bijscholing naar nieuwe functies of banen.
 • Loopbaancoaching.
 • Toegang tot ons uitgebreide netwerk van partners voor onder andere omscholingsmogelijkheden, arbeids-juridisch advies, financieel advies bij schulden en meer.

Met het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam stellen we samen een persoonlijk stappenplan op voor jouw toekomst. We staan klaar om je te helpen bij het vinden van de weg die past bij jou.

Neem contact op

Bedrijven in Zicht: Neem een kijkje in de keuken bij bedrijven in de regio

Ben je op zoek naar (ander) werk, een stageplaats of wil je kijken wat voor beroepen en bedrijven er bij jou in de buurt zijn? Dan is het leuk om mee te doen met het jaarlijkse evenement Bedrijven in Zicht.

Het event is voor werkzoekenden, zij-instromers, switchers, studenten en geïnteresseerden die kennis willen maken met verschillende met bedrijven in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn. En het is helemaal gratis!

Meedoen is eenvoudig. Wanneer de datum voor 2024 bekend is en de bedrijven zijn ingeschreven kan jij je aanmelden bij de bedrijven die jij wilt bezoeken.

Houd de website www.bedrijveninzicht.com in de gaten voor nieuwe datum in 2024 en misschien staat je vraag wel tussen de ‘veelgestelde vragen’. Je kunt ook meer informatie krijgen bij jouw klantbegeleider bij de gemeente of jouw adviseur werk bij het UWV. Of stuur ons een mail. We helpen je graag!

Neem contact op

Ons team

Denkt met je mee

Achterste rij: (Van links naar rechts) Ivo Maselaman, Marco Moerland, Jasintha Nelstein, Luc Buurman, Annelies Groot, Manon van der Loo, Marina Bakker, Natasja Steenhagen. Middelste rij: Karen Overtoom, Jacqueline Murre, Barbara Namink, Emmelyn Martina, Floris Maljers, Hendrik Comvalius, Sonya Bader, Lisa Heuvink. Voorste rij: Frances van den Broeke, Joyce Kool, Doreen Saarloos, Sandra Servais, Simone Wijkamp, Amina Errafay. Niet op de foto: Caroline van Lelyveld, Bas Ennik, Mirjam van Remmerden, Loraine van Dinteren, Marjan van Leeuwen, Pascal Rouwenhorst, Mirjam van Remmerden, Marco Moerland, Marja van der Bijl

 

Ons team

Denkt met je mee

Praktijkverhalen

Zij gingen je voor.

Bedrijven in Zicht Nieuws Werkgever Werkzoekende

Zet je deuren open!

Bedrijven in Zicht publicatie in Kijk op Groot Amsterdam....

Lees meer

Netwerkpartners Nieuws Over ons Uitgelicht Werkgever Werkzoekende

Interview door Randstad: Iedereen duurzaam aan het werk

Selma Nijhof is als manager/kwartiermaker van het Regionaal Werkcentrum...

Lees meer

(Om)scholing Bouw en Techniek Culturele en Creatieve sector IT Luchtvaart MBO Praktijkleren Nieuws Ongekend Talent Transport & Logistiek Uitgelicht Werkzoekende Zorg en Welzijn

Elke eerste dinsdag van de maand: Inloopspreekuur Werk

Hoe staat het met de toekomst van jouw baan?...

Lees meer

(Om)scholing Netwerkpartners Nieuws Werkzoekende Zorg en Welzijn

“Het was fantastisch om de studenten klaar te stomen voor het sollicitatieproces”

Onlangs hebben kandidaten met succes de training Sollicitatievaardigheden afgerond...

Lees meer

(Om)scholing Bouw en Techniek Culturele en Creatieve sector IT Luchtvaart MBO Praktijkleren Netwerkpartners Nieuws Ongekend Talent Over ons Praktijkvoorbeeld Techniek en energietransitie Transport & Logistiek Uitgelicht Werkgever Werkzoekende Zorg en Welzijn

Kwartaalupdate 1: Inspirerende verhalen en betekenisvolle cijfers

In deze Kwartaalupdate delen we, naast de cijfers van...

Lees meer

Bedrijven in Zicht Bouw en Techniek IT Luchtvaart Netwerkborrel Netwerkpartners Nieuws Praktijkvoorbeeld Techniek en energietransitie Uitgelicht Werkgever Werkzoekende

Nieuwe medewerkers dankzij Bedrijven in Zicht

“Wij hebben vrijwel direct drie mensen kunnen aannemen.” Lagardère...

Lees meer

Culturele en Creatieve sector Nieuws Oriëntatie-evenement Techniek en energietransitie Werkzoekende

Mensen met ambitie opleiden tot leiders in de Culturele en Creatieve sector

Hoe De Generator West zakelijk talent laat ontwikkelen “Als...

Lees meer

Netwerkpartners Nieuws Transport & Logistiek Werkgever Werkzoekende

Van Roadshow tot Talenthub

“Samen talent aantrekken en behouden” “DHL Express neemt graag...

Lees meer

MBO Praktijkleren Nieuws Ongekend Talent Praktijkvoorbeeld Werkgever Werkzoekende Zorg en Welzijn

Talenten komen vooruit met mbo-certificaat ‘Individuele basiszorg verlenen’

“Ik ben heel blij dat ik nu mijn certificaat...

Lees meer

IT Nieuws Werkgever Werkzoekende

Equals en Regionaal Werkcentrum vergroten samen de kansen voor vrouwen in de IT

Naast een gestage instroom in het introductieprogramma van Pathways...

Lees meer

Agenda

Ben je er bij?

Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Agenda >>

Nieuws

Blijf op de hoogte

(Om)scholing Culturele en Creatieve sector Nieuws

Voor de creatieve makers! Najaar 2024 start Route Ondernemerschap in de regio Groot-Amsterdam

Kunstenaars, makers en creatieve ondernemers...

Bedrijven in Zicht Nieuws Werkgever Werkzoekende

Zet je deuren open!

Bedrijven in Zicht publicatie in...

Netwerkpartners Nieuws Over ons Uitgelicht Werkgever Werkzoekende

Interview door Randstad: Iedereen duurzaam aan het werk

Selma Nijhof is als manager/kwartiermaker...

Nieuws >>

Ons werkgebied

Wij zijn er voor alle werknemers, werkgevers, starters, flexwerkers, zzp’ers, zelfstandigen en werkzoekenden in arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam die vragen hebben of ondersteuning zoeken op het gebied van werk.

Ben je woonachtig in:
Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Ben je niet woonachtig in arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam? Vind hier het regionaalwerkcentrum bij jouw in de buurt.

Voor wie is het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam?

Wij zijn er voor alle werknemers, flexwerkers, zzp’ers, zelfstandigen en werkzoekenden in arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam die vragen hebben of ondersteuning zoeken op het gebied van werk.

Deze acht gemeenten vormen samen Groot-Amsterdam

Deze acht gemeenten vormen samen de arbeidsmarktregio Groot-Amsterdam:
Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Netwerkpartners

Samenwerkingspartners / netwerkpartners

Ben je werknemer of werkzoekend en heb je een vraag?

We helpen je graag

Wij zijn er voor jou. Wat is jouw uitdaging? Laat het ons weten. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 020-25 27 029, Of mail ons via info@rwcgrootamsterdam.nl. Heb je een contactpersoon bij de gemeente of UWV? Dan neem we in overleg met jou contact op. Ben je al bekend bij ons? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met jouw contactpersoon.

Vul het formulier in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. We nemen we binnen één werkdag contact met je op.

  * = Verplichte velden

  Ben je werknemer of werkzoekend en heb je een vraag?

  We helpen je graag

  Wij zijn er voor jou. Wat is jouw uitdaging? Laat het ons weten. We zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur op telefoonnummer 020-25 27 029, Of mail ons via info@rwcgrootamsterdam.nl. Ben je al bekend bij ons? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met jouw contactpersoon.

  Vul het formulier in, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen. We nemen we binnen één werkdag contact met je op.

   * = Verplichte velden