Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geluk in Beweging Challenge

6 maart om 17:00 - 19:00

Gratis
Geluk in Beweging challenge

Aandacht voor terugkeer op de arbeidsmarkt voor (ex-)revalidanten

Geluk in Beweging is een goede doelen fietstocht georganiseerd door de Maartens Foundation in samenwerking met UWV Nederland, met als doel aandacht en geld op te halen voor (ex-)revalidanten. Op 6 maart nodigt de organisatie werkgevers en ondernemers uit de regio Groot-Amsterdam uit voor de finish van etappe 3 van de ‘Geluk in Beweging Challenge 2024’, gevolgd door een ondernemersnetwerkbijeenkomst in Amsterdam. Het programma wordt gepresenteerd door Frits Barend.

Het Regionaal Werkcentrum heeft als missie iedereen in de regio duurzaam aan de slag te helpen. Daarom dragen wij een warm hart toe aan de ‘Geluk in Beweging Challenge’ en vragen werkgevers in ons netwerk om mee te doen. We steunen de organisaties die zich inzetten voor het vergroten van kansen op meer gezondheid, kwaliteit van leven en toekomstperspectief van (ex-)revalidanten. We nodigen jullie uit om een steentje bij te dragen en gezamenlijk een positieve impact te creëren.

Koers naar Werk

De Geluk in Beweging Challenge bestaat uit vijf etappes in vijf steden en wordt geïnitieerd door de Maartens Foundation en voormalig profwielrenner en wereldkampioen Rob Harmeling. De komende drie jaar ligt de focus op het domein ‘Koers naar Werk’. We laten op dit moment te veel ongekend talent liggen. Terwijl (ex-)revalidanten niets liever willen, maken bestaande regels en procedures hun terugkeer op de arbeidsmarkt enorm lastig.

Sporters, ondernemers en werkgevers

De derde etappe vindt plaats in Amsterdam. Ride Out Amsterdam, The Ultimate Bike Store is het decor van de start, finish en het afsluitende
netwerkbijeenkomst waar sporters, ondernemers en werkgevers elkaar ontmoeten. Wilt u niet alleen netwerken maar ook deelnemen
aan de Challenge? U kunt het initiatief steunen door samen met BN’ers, sportvrienden en zorgprofessionals mee te koersen met het peloton.

Programma netwerkbijeenkomst

  • 17.00 Ontvangst
  • 17.15 Start netwerkbijeenkomst met het thema “Koers naar Werk”
  • 18.00 Informele afsluiting onder genot van een drankje en kleine hap
  • 19.00 Einde programma

Aanmelden voor de netwerkbijeenkomst in Amsterdam

Aanmelden doe je hier.

Meer informatie vind je op gelukinbeweging.nl. 


Veel dank namens Ride Out Amsterdam, UWV Nederland en de Maartens Foundation.
Rob Harmeling

Gegevens

Datum:
6 maart
Tijd:
17:00 - 19:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
www.gelukinbeweging.nl

Organisator

Maartens Foundation

Locatie

Ride Out Amsterdam
Stadionplein 22
Amsterdam, Noord Holland 1076 CM Nederland
+ Google Maps