Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Kom naar de Baan met Toekomst Oriëntatiedag!

Kom naar de Baan met Toekomst Oriëntatiedag!

26 april om 09:00 - 13:00

Gratis

Op verschillende data dit jaar vinden er weer Oriëntatiedagen plaats. Tijdens deze dagen maak je écht kennis met het vak. Een vooropleiding of werkervaring is niet nodig. Ervaar hoe het is om te werken in de bouw, techniek en groen en ga in gesprek met opleiders en werkbegeleiders.

Benieuwd naar de video van de Oriëntatiedag, december 2023? https://vimeo.com/906339490

Wat is een Oriëntatiedag?

De Baan met Toekomst Oriëntatiedag is jouw eerste stap naar baan in de bouw, techniek of het groen. Hier maak je écht kennis met het vak. Je ervaart hoe het is om te werken in deze branches en je kunt in gesprek met opleiders, werkgevers en werkbegeleiders. Aan het einde van deze dag kun je een keuze maken voor een Verdiepingsdag bij een bedrijf of opleider van jouw keuze.

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de Oriëntatiedag verzorgen onze partners leuke workshops met een leer- en/of doe-activiteit. In de workshops krijg jij een goed beeld van wat jij leuk vindt en wat bij jou past. Er zijn 3 workshopsrondes. Je kunt dus deelnemen aan 3 verschillende workshops. Je kiest op de dag zelf welke workshops je wil volgen. Nieuw is ons Groen Paviljoen! Hier vind je meer informatie over de groensector, kun je in gesprek met werkgevers en opleiders in deze branche over jouw mogelijkheden en ook leuke workshops doen. Aan het einde van de workshops kun je je inschrijven voor een Verdiepingsdag.

Partners

Baan met Toekomst organiseert deze Oriëntatiedag samen met: Installatiewerk Noord-Holland (IW Techniek), Tetrix, BeanEngineer, NexTechnician, Bouwmensen, Herenbos, Donker Groen, WSP (Werkgever Servicepunt Amsterdam), AmsterdamWerkt! en ROC van Amsterdam.

Meld je gratis aan

Meer informatie en aanmelden: https://www.amsterdam.nl/baan-met-toekomst/

Of mail voor meer informatie: baanmettoekomst@amsterdam.nl of bel/app: 06 38 59 77 55.

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
09:00 - 13:00
Serie:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.amsterdam.nl/baan-met-toekomst/

Locatie

MBO College Westpoort/ROC van Amsterdam
Tempelhofstraat 80
Amsterdam, Nederland