Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doe mee met Bedrijven in Zicht 2024!

23 september - 28 september

Gratis
Bedrijven in Zicht afbeelding

Van Aalsmeer tot Amsterdam tot Uithoorn

Een ruime keuze, bedrijven uit alle gemeenten in onze regio doen mee.

Van 23 tot en met 28 september 2024 organiseert het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam ‘Bedrijven in Zicht’. Bedrijven uit verschillende sectoren in de gemeenten Amsterdam, Aalsmeer, Amstelveen, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn openen dan gezamenlijk hun deuren voor geïnteresseerden. Dit jaar kun je ook op zaterdag bij bedrijven binnenkijken.

Ben je op zoek naar (ander) werk, zoek je een stageplaats of ben je scholier en wil je zien wat voor beroepen en bedrijven er allemaal zijn? Dan biedt ‘Bedrijven in Zicht’ je volop kansen.

Bedrijven kunnen zich inschrijven vanaf 1 mei 2024 op de website www.bedrijveninzicht.com. Vanaf 1 augustus kunnen geïnteresseerden hun keuze inplannen bij de bedrijven en organisaties op dezelfde website.

Michelle van Elk, projectleider ‘Bedrijven in Zicht’, is blij dat de nieuwe datum eindelijk bekendgemaakt kan worden en het succesvolle evenement geprolongeerd wordt. “Vorig jaar organiseerden we in oktober de eerste ‘Bedrijven in Zicht’ in onze regio. Dat was een groot succes. Meer dan 125 bedrijven deden mee en er waren rond de 700 bezoeken. Ook dit jaar bieden de bedrijven uiteenlopende programma’s: de een geeft rondleidingen op de werkvloer, bij de ander kun je direct solliciteren zonder CV, fietsdates, je eigen game coderen, workshops lassen of timmeren. Een ontzettend leuke manier om te kijken of een functie, het bedrijf én de mensen bij je passen.”

Meedoen is gratis, zowel voor bedrijven als bezoekers!

Ontdek waar je allemaal kunt werken in de regio Groot-Amsterdam tijdens Bedrijven in Zicht!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.