Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar Storytelling, het vertellen van jouw verhaal!

5 september om 19:00 - 20:00

Gratis

Dat klinkt misschien als iets wat je alleen doet op een feestje of in de kroeg, maar niets is minder waar. Verhalen spelen namelijk een grote rol op de werkvloer. Want werken met plezier én succes begint met goede communicatie. En daar hoort ook een goed verhaal bij!

Wil jij leren hoe je met behulp van storytelling anderen kunt overtuigen, duidelijk kunt maken wat je bedoelt en voor elkaar kunt krijgen wat je wilt? Dan heeft Doorzaam iets leuks voor jou! In deze webinar word aan de hand van inspirerende voorbeelden zichtbaar wat de kracht is van storytelling. Je ontdekt waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt in jouw werkomgeving.

Maar dat is niet alles! Je leert namelijk ook stap voor stap hoe je zelf een verhaal kunt vinden én uitwerken dat past bij jouw eigen werksituatie. En het mooie is: je kunt gewoon lekker vanuit huis meedoen. Of je nu wilt luisteren of actief wilt deelnemen en meteen op zoek wilt gaan naar een verhaal dat je morgen kunt gebruiken, het kan allemaal!

Enthousiast geworden? En ben je werkzaam als uitzendkracht? Meld je dan snel aan voor de gratis webinar op donderdag 5 september van 19.00 tot 20.00 uur. En als je daarna nog vragen hebt, kun je ook nog een uur lang daarna terecht. Het enige wat je nodig hebt is een computer en een goede internetverbinding. Let op: dit webinar is speciaal bedoeld voor uitzendkrachten zonder contract voor onbepaalde tijd bij het uitzendbureau.

Hoe geef ik me op?

Door je gegevens in te vullen op het formulier op onderstaande pagina:

https://www.doorzaam.nl/evenement/het-vertellen-van-jouw-verhaal

Laat je inspireren, ontdek de kracht van storytelling en maak het verschil op de werkvloer!

Organisator

Doorzaam
Telefoon
(020) 655 82 16
E-mail
info@doorzaam.nl
Bekijk de site van Organisator