Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Webinar voor uitzendkrachten ‘Hulp bij geldzaken’

7 november om 19:00 - 20:00

Gratis

Last van de stijgende prijzen in de supermarkt? Maak je je wel eens zorgen of je de rekeningen nog wel kunt betalen? Je zorgen maken over je financiën is niet gek, maar vervelend. Fijn om hier inzicht in te krijgen zodat je minder of geen stress meer ervaart!

Hoe zorg je daarvoor?

Door de webinar van Doorzaam bij te wonen! Speciaal voor uitzendkrachten organiseren zij op donderdag 7 november november om 19:00 uur geheel kosteloos een webinar om hierbij te helpen. Budgetcoach Judith Bellés-Knijnenburg helpt je bij al je vragen over het inzicht krijgen in je financiën en kan je waardevolle tips geven hoe je financieel houvast kan krijgen. Ook onderwerpen zoals ‘Wie is Doorzaam’, ‘Wat is Budgetcoaching en Budgetinzicht’ en ‘Tips hoe je schulden voorkomt’, komen aan bod. Dat wil je dus niet missen!

Waar is het?

Het webinar is gewoon online en te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het duurt maximaal een uur en kan anoniem. Je hoeft namelijk geen naam in te vullen als je dat niet wilt. Ook is er tijd voor de deelnemers om vragen te stellen via de chat.

Hoe geef ik me op?

Door je gegevens in te vullen op het formulier op onderstaande pagina:

https://www.doorzaam.nl/evenement/webinar-hulp-bij-geldzaken

Meld je aan en krijg duidelijkheid over jouw situatie!

Organisator

Doorzaam
Telefoon
(020) 655 82 16
E-mail
info@doorzaam.nl
Bekijk de site van Organisator