Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar Ontwikkelen met het Ontwikkelbudget!

7 februari om 19:00 - 20:00

Gratis

Vitaal, met plezier en vaardig aan het werk blijven. Nu en in de toekomst. Maar je weet niet goed hoe je je verder kan ontwikkelen?

Doorzaam kan jou hiermee helpen! Want Doorzaam biedt verschillende diensten op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Doorzaam is opgericht door werkgevers en vakbonden om jou te helpen om vitaal, veilig en vaardig te werken. Dat betekent dat we je helpen om fit te zijn, veilig te werken en jezelf te blijven ontwikkelen.

Hoe zorg je daarvoor?

Door dit webinar bij te wonen. Speciaal voor uitzendkrachten is op woensdag 7 februari om 19:00 uur geheel kosteloos een webinar om je hier alles over te vertellen.

Het webinar wordt gegeven door Barbara Namink en Maud Hoefnagels.

Barbara Namink (James) is loopbaancoach, trainer en coördinator van James Loopbaan ( het zusje van vakbond CNV). Ze staat voor gelijke kansen voor werkenden om hun eigen loopbaan vorm te geven. Daar knokt ze graag voor en denkt graag mee over wat er voor jou mogelijk is.

Naast Barbara komt ook Maud aan het woord.

Maud Hoefnagels (Fast Forward): en haar overtuiging is dat iedereen die jong is heeft dromen over het leven. Maar gaande weg in het leven, vergeet je je dromen en leef je je leven. Ze vindt het mooi om mensen weer te laten dromen en ze in te laten zien, dat er veel mogelijk is met een beetje hulp.

Dat wil je dus niet missen!

Waar is het?

Het webinar is gewoon online en te volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het duurt maximaal een uur en kan anoniem. Je hoeft namelijk geen naam in te vullen als je dat niet wilt. Ook is er tijd voor de deelnemers om vragen te stellen via de chat.

Hoe geef ik me op?

Door je gegevens in te vullen op het formulier op onderstaande pagina:

https://www.doorzaam.nl/evenement/ontwikkelen-met-het-ontwikkelbudget

Meld je aan en krijg duidelijkheid over jouw situatie!