Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Banenmarkt Zorg voor Amsterdam

27 juni om 09:30 - 12:30

Banenmarkt Zorg voor Amsterdam

Voor wie

Voor iedereen die op zoek is naar een flexibele baan en graag belangrijk en dankbaar werk wil doen. Je kunt al werken vanaf 2,5 uur per week en de baan geeft je de vrijheid om zelf je tijd in te plannen.

Waarom

De wachtlijsten voor een huishoudelijk hulp in Amsterdam zijn lang.  Door het organiseren van deze banenmarkt willen we het beroep hulp bij huishouden positief onder de aandacht brengen bij kandidaten en vertellen dat een hulp bij huishouden meer is dan een hulp alleen.  Je helpt op deze manier Amsterdammers zelfstandig thuis te laten wonen. Werkgever en kandidaat komen tijdens de banenmarkt direct met elkaar in contact en kunnen zodoende persoonlijk met elkaar kennismaken, zodat de stap naar solliciteren kleiner wordt.

Aanwezig op de banenmarkt

Verschillende gecontracteerde partners van de gemeente Amsterdam namelijk: Madeliefje thuiszorg, Cordaan thuisdiensten, Nicone Care, Tzorg, Thuiszorg InHolland en Sara thuiszorg.

Naast de gecontracteerde partners zijn ook de Gemeente Amsterdam, Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam en Werkgeversservicepunt Groot-Amsterdam aanwezig.

Waar

Casa Sofia, Louis Bouwmeesterstraat 265, 1065 NP, Amsterdam

Onder het genot van een hapje en een drankje

Hoe laat

Van 09.30 tot en met 12.30 uur

Georganiseerd door Het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam en WSP Groot-Amsterdam, de Gemeente Amsterdam samen met de hierboven genoemde contractpartners v/d gemeente Amsterdam.

Aanmelden

Aanmelden kan via het formulier op de website of door een e-mail te sturen naar hulp@zorgvoor.amsterdam.

 

Gegevens

Datum:
27 juni
Tijd:
09:30 - 12:30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
Site:
https://www.zorgvoor.amsterdam/banenmarkt/

Locatie

CASA SOFIA
Louwesweg 6G
Amsterdam, Noord Holland 1066 EC
+ Google Maps
Telefoon
+31 20 250 4812
Bekijk de site van Locatie