Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zeehavendagen Amsterdam

27 juni - 30 juni

Voorbeeld evenement Zeehavendagen

Zeehavendagen Amsterdam zet haven- en havengerelateerde bedrijven gedurende vier dagen in de ‘spotlights’ bij het algemene publiek, zakelijke groepen en op de arbeidsmarkt.

Dat kan met een rondleiding achter de schermen, open schip, havenrondvaart en presentaties aan scholieren en studenten in Havenexperience De Terminal.

Zeehavendagen Amsterdam wordt dit jaar gehouden van 27–30 juni. Nieuw in het programma is Havenexperience De Terminal in de Passenger Terminal Amsterdam, IJhaven en op de Kop van het Java-eiland. Op deze binnen- en buitenlocatie is een complete havenbeleving voor iedereen die wil kennismaken met werken in de haven. Hier starten ook enkele havenexcursies als je niet met eigen vervoer de haven ingaat. Op vrijdag en in het weekend bezoek je in de IJhaven de schepen en doe je mee aan demonstraties op het water van onder meer de Douane, politie te water, Koninklijke Marine en nautische dienstverlening. Evenals in 2023 meert de Marine hier één van haar fregatten af voor een open schip. Houd de website in de gaten voor meer details over het programma.

Werken in de haven

Zeehavendagen Amsterdam staat op 27 en 28 juni volledig in het teken van de campagne ‘Werken in de haven’. Op die dagen ontvangen we scholieren groep 7 en 8 en brugklas voortgezet onderwijs (27 juni) en MBO/HBO (HBO). Lees meer hierover op de pagina educatie.

Gegevens

Begin:
27 juni
Einde:
30 juni
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
Site:
https://zeehavendagenamsterdam.nl/over/zeehavendagen-amsterdam/