Voor de creatieve makers! Najaar 2024 start Route Ondernemerschap in de regio Groot-Amsterdam

Kunstenaars, makers en creatieve ondernemers die in de arbeidsmarktregio wonen en werken: in november 2024 start het leertraject Route Ondernemerschap van Cultuur + Ondernemen.

Tijdens dit leertraject Route Ondernemerschap versterk je in zes sessies je professionele ontwikkeling en je zakelijke vaardigheden. Je wordt bijgespijkerd door specialisten en wisselt ervaringen uit met collega-kunstenaars.

De Route Ondernemerschap is bedoeld voor ervaren professioneel werkende kunstenaars, makers of creatieve ondernemers die:

  • Minimaal 5 jaar werkzaam als professioneel kunstenaar of maker (of hoe je jezelf ook noemt)
  • Afgestudeerd aan een kunstvakopleiding of autodidact met een sterk portfolio
  • Actief binnen initiatieven en/of toont werk in een professionele omgeving
  • Gedreven om je kunstenaarspraktijk naar een hoger niveau te tillen
  • Actief in de regio Groot-Amsterdam (Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Haarlemmermeer, Diemen, Uithoorn, Ouder-Amstel, Ronde Venen) ​

Aanmelden voor Route Ondernemerschap kan tot vrijdag 27 september 2024.

Aanmelden is niet per definitie deelnemen! Begin oktober vinden er intake gesprekken plaats waarbij er zorgvuldig gekeken wordt naar jouw leerwensen, motivatie en het vermogen om te groeien in jouw ondernemerschap.

De Werkdesk Kunst en Cultuur draagt met trots bij aan dit programma, wij vinden het belangrijk dat makers hun ondernemerschapsvaardigheden kunnen versterken.
Alle inhoudelijke informatie is te vinden op de website van Cultuur + Ondernemen

Kijk op de pagina van de Werkdesk Kunst en Cultuur voor nog meer informatie over de Culturele en Creatieve sector, of neem contact op als je een andere vraag hebt.