NOW-regeling weer gestart

Tegemoetkoming niet genoeg?

Maak je je zorgen of je je personeel nog kunt betalen? Neem dan contact met ons op. Wij denken met je mee en zoeken oplossingen. Doordat alle partijen op het gebied van werk samenwerken in het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam kunnen we snel schakelen. Samen zorgen we ervoor dat je medewerkers niet op straat komen te staan. Onze dienstverlening is kosteloos. Dus meld je aan, we nemen op werkdagen gegarandeerd binnen 24 uur contact met je op.

Nuttige links

De meest actuele informatie over het steun- en herstelpakket corona kunnen bedrijven en werkenden vinden op Rijksoverheid.nl/steunpakket. Ondernemers kunnen voor meer vragen ook terecht op de website van de Kamer van Koophandel. Staat het antwoord op je vraag er niet bij? Bel dan het adviesteam via 0800 – 2117.

Coronasteun terugbetalen

Heb je financiële steun gekregen om door de coronacrisis te komen? Zoals NOW, TVL, Tozo of bijzonder uitstel van betaling? Veel regelingen zijn sinds 1 oktober 2021 gestopt. Sommige regelingen moet je in de toekomst terugbetalen. En als je een belastingschuld hebt, moet je die aflossen. Informatie hierover vind je op Ondernemersplein. 

Veelgestelde vragen UWV

Op de website van UWV vind je algemene informatie en kun je terecht voor veelgestelde vragen over de coronamaatregelen.

Toolbox Corona en Banenafspraak

Werkgevers met medewerkers uit de doelgroep Banenafspraak kunnen aanvullende informatie en tips vinden in de Toolbox Corona en Banenafspraak.

Informatieblad

Lees het hele nieuwsbericht op de website van de Rijksoverheid.