Schuilt er in jou een zakelijk leider in de culturele en creatieve sector?

Krijg een jaar lang de mogelijkheid om met een combinatie van praktijk, theorie en coaching een nieuw netwerk te creëren en jezelf te ontwikkelen tot de zakelijk leider die in jou schuilt! Generator West biedt een lesprogramma aan gegeven door een groep mogelijkmakers van theaters in het westen van Nederland. Professsionals die jou alle onverwachte mooie dingen van het vak willen laten zien en die jou de ruimte geven om het vak van zakelijk leider eigen te maken, of je nu al in de sector werkt of van buiten komt.

De Generator West is een traject voor mensen die in Noord-Holland, Zuid-Holland of Utrecht wonen of werken met de ambitie om te groeien als zakelijk leider in de culturele sector. Generator West is op zoek naar jouw unieke talent waarbij de onderstaande criteria meewegen bij de selectie:

  • Je bent (op kleine schaal) werkzaam in de sector en je wil een nieuwe stap maken in je carrière. Je hebt de motivatie om zowel je leiderschapsstijl verder te ontwikkelen maar ook de verdieping in te gaan als het gaat om de organisatorische en zakelijke kant van de culturele sector.
  • Je bent buiten de culturele sector werkzaam op (midden) management niveau en je wil de overstap maken naar cultuur waarbij jij je opgedane kennis uit de sector waar je nu werkt, kan inbrengen in het vak als zakelijk leider.

Generator West is op zoek naar een diverse groep die met en van elkaar – én met de deelnemende instellingen – de zakelijke kant van de culturele sector wil versterken. Iedereen is welkom om te solliciteren. Je achtergrond, leeftijd of opleiding spelen geen rol, het gaat om jouw intrinsieke motivatie.

Interesse? Meld je dan voor 16 september 2023 aan!  Kijk voor alle informatie op de website van Cultuur Academy, coördinator van Generator West.

Generator West wordt ondersteund door de Werkdesk Kunst en Cultuur van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Wij zien een tekort aan zakelijk leiders in de culturele en creatieve sector en wij weten dat samenwerken essentieel is om urgente arbeidsmarktvraagstukken op te lossen!

 

 

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.