Baan met Toekomst

Baan met Toekomst. Oriëntatie evenement.

Baan met Toekomst. Oriëntatie evenement.De stad Amsterdam groeit snel. Daarom moet er veel gebouwd worden. Er zijn op dit moment niet genoeg mensen om al dit werk te doen. De gemeente Amsterdam richt zich samen met bedrijven en opleiders op het vinden, begeleiden en opleiden van Amsterdammers de overstap vanuit een andere branche willen maken naar de bouw en techniek.

1. Wist je dat we in Amsterdam:

  • jaarlijks 7.500 woningen willen bouwen in Amsterdam?
  • woningen gaan isoleren, zodat huishoudens minder hoeven te energie gebruiken?
  • in 2050 op alle geschikte daken in onze stad zonnepanelen willen hebben?
  • 82.000 laadpalen gaan plaatsen zodat  in 2030 iedereen elektrisch zou kunnen rijden?
  • zorgen dat 80% van de elektriciteit voor huishoudens in 2030 van zon- en windenergie komt?
  • na 2040 geen aardgas meer willen gebruiken om gebouwen te verwarmen?

2. De stad van de toekomst

We bouwen nieuwe huizen, er komen laadpalen bij en we installeren zonnepanelen. We verbeteren bestaande gebouwen zodat we in de toekomst in een klimaatneutrale stad wonen. Hier kan jij aan meewerken!

3. Vakmensen

Om al dit werk te doen hebben we veel mensen nodig. Daarom zoeken wij handige mannen en vrouwen met een passie voor techniek. Amsterdammers die willen bouwen aan hun eigen toekomst én die van onze stad. Of je nu mbo-geschoold bent of een hbo-opleiding hebt. Voor iedereen is er werk. Met én zonder vakkennis of ervaring. Mooie banen die de komende tientallen jaren heel veel werk opleveren en zekerheid bieden.

Aanmelden

Is een baan in de bouw, de infrastructuur, of installatietechniek iets voor jou?  Meld je nu aan voor onze grote Baan met Toekomst Oriëntatie Evenement op 7 juni. Kijk op Baan met toekomst – Gemeente Amsterdam