Save the date: ‘Bedrijven in Zicht’ van 23 tot 28 september

Bedrijven in Zicht afbeelding

Bedrijven zetten zich opnieuw in de schijnwerpers

Na het succes van vorig jaar openen bedrijven uit verschillende sectoren in de regio Groot-Amsterdam van 23 tot en met 28 september 2024 wederom gezamenlijk hun deuren. Mensen op zoek naar (ander) werk, studenten die zich willen oriënteren of een stageplaats zoeken, en andere geïnteresseerden krijgen de kans om een kijkje in de keuken te nemen. Het evenement is een initiatief van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam.

Succes geprolongeerd

Vorig jaar was Bedrijven in Zicht een groot succes. Michelle van Elk, projectleider van het event bij Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam, is verheugd dat het evenement dit jaar opnieuw plaatsvindt: “Vorig jaar organiseerden we in oktober de eerste ‘Bedrijven in Zicht’ in onze regio. Met meer dan 125 bedrijven en rond de 700 bezoeken waren we zeer tevreden met de resultaten. We hopen ook dit jaar weer een uiteenlopend programma te kunnen bieden aan bezoekers. Het event duurt een week. Op verzoek van een aantal bedrijven, zal dit jaar ‘Bedrijven in Zicht’ ook op zaterdag plaatsvinden.”

Meedoen is gratis

Alle bedrijven in de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, De Ronde Venen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn kunnen meedoen. Elke organisatie kan zelf bepalen hoe het zijn open dag of dagen inricht. Zo kunnen bedrijven op de website aangeven hoe vaak en hoe lang de deuren geopend zijn voor belangstellenden. Sommige bedrijven geven rondleidingen, anderen organiseren ‘open hiring’, weer anderen organiseren een demonstratie of workshop.

Vanaf 1 mei 2024 kunnen bedrijven zich inschrijven op de website www.bedrijveninzicht.com. Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 augustus hun bezoek plannen op dezelfde website.

Michelle van Elk benadrukt: “We maken het zo makkelijk mogelijk om mee te doen. Bedrijven kunnen gebruik maken van gratis promotiemateriaal. Daarmee kunnen zij ook zelf mensen uitnodigen, bijvoorbeeld door te flyeren in de buurt, aankondigingen op hun website en social media te zetten, en via hun eigen netwerk. Samen bereiken we een groter publiek en laten we zien hoe bedrijvig onze regio is.”

Voor meer informatie en aanmeldingen, bezoek www.bedrijveninzicht.com.

Heb je vragen over ‘Bedrijven in Zicht’? Neem gerust contact met ons op.