MKB-ondernemingen kunnen per 1 maart opnieuw SLIM-subsidie aanvragen

SLIM subsidie tuincentrum afbeelding

De manier waarop we werken verandert. Ook in het mkb. Voor een werkgever is het daarom heel belangrijk dat de werknemers en het bedrijf zich blijven ontwikkelen, en daarmee de wendbaarheid en kansen voor organisatie en personeel vergroten en toekomstbestendig maken. De overheid helpt hierbij met een subsidieregeling speciaal voor het mkb: de SLIM-regeling.

Op 1 maart 2024 start het nieuwe aanvraagtijdvak SLIM voor individuele mkb-ondernemingen. Het aanvraagtijdvak is geopend van vrijdag 1 maart 2024 9.00 uur tot en met donderdag 28 maart 2024 17.00 uur.

De SLIM-regeling stimuleert de leercultuur binnen organisaties, waarbij de nadruk ligt op scholing en ontwikkeling van werknemers. Met de SLIM-subsidie kun je er als werkgever voor zorgen dat je medewerkers zich blijven ontwikkelen en ze duurzaam inzetbaar houden. Deze regeling biedt financiële ondersteuning om initiatieven op te zetten die de levenlange ontwikkeling van werknemers bevorderen, waardoor zij hun werk leuk en uitdagend blijven vinden.

Meer weten over deze subsidie?

Wil je meer weten over deze SLIM subsidie, over het opzetten van ontwikkelmogelijkheden voor je personeel? Of heb je een ander personeelsgerelateerd vraagstuk? Neem dan contact op met het werkgeversteam van het Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam. Onze adviseurs helpen je graag op weg!

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.