Het is 2024! De tijd voor jouw professionele ontwikkeling

Ben je zzp’er, woon je in de regio Groot Amsterdam en ben je werkzaam in de culturele en creatieve sector? Vanaf 1 januari t/m 31 december 2024, of totdat de pot leeg is, kan je van de gemeente Amsterdam een extra bijdrage krijgen voor de kosten van je opleiding. Dien een aanvraag in bij Werktuig PPO (Werktuig voor Professionele, Persoonlijke Ontwikkeling).

Deze extra bijdrage is bedoeld voor zzp’ers die zich willen doorontwikkelen in hun ondernemende, communicatie en/of leidinggevende skills, of voor hen die zich willen laten om- of bijscholen buiten of binnen de sector.

Ben je kunstenaar en wil je jouw skills ook inzetten voor de zorgsector; wil je naast muziek je ICT kennis verdiepen of wil je je laten omscholen tot docent; of wil je de techniek in voor de podiumkunsten? Niet 1/3, maar 50% financiering van je opleiding is dan mogelijk.

Kom in aanmerking voor deze extra tegemoetkoming in je opleidingskosten. Er is namelijk vraag naar mensen in de sectoren zorg, ICT, onderwijs en aan technici, marketeers en zakelijk leiders in de culturele en creatieve sector. 

Direct een aanvraag doen? Ga naar de site van Werktuig PPO of neem contact met ons op als je meer wilt weten over de voorwaarden van de gemeente Amsterdam. Voor uitgebreide informatie over de Culturele en Creatieve sector en handige links, kijk dan op de pagina van de werkdesk.